Anime

2 Produkter
Här finns produkter i kategorin Anime. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Anime. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Anime.
Sortera

Anime

Hitta produkter inom kategorin Anime till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Anime.

Anime är det vardagliga japanska ordet för animerad film (japansk konststil). Det japanska ordet anime är en förkortning av animēshon (katakana アニメーション), som är inlånat från engelskans animation. Utanför Japan används uttrycket specifikt för att beteckna animerad film från Japan, särskilt sådan som är tecknad i en förenklad stil vanlig inom manga.Det förekommer också att anime används som samlingsnamn för tecknade filmer i mangastil, oavsett om de kommer från Japan eller andra (asiatiska) länder.Tidig anime gjordes i första hand för den japanska marknaden och innehöll därför många specifikt japanska kulturella referenser. De stora ögonen hos de flesta animefigurer betraktas i Japan som mångfasetterade "ögon till själen". Det mesta av anime är eller har varit riktad till barn eller ungdomar, men allt mer inte minst TV-anime produceras för en vuxnare publik och med motsvarande tematik. Modern anime tog sin början 1912 och etablerade sig på allvar 1981, i samband med skapandet av Osamu Tezukas Mushi Production.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Diamond Select: Nightmare Before Christmas - Lock, Shock & Barrel Action Figures