Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu Sq, NFC-Music - Black/Slate

Jämför produkt Garmin Venu Sq, NFC-Music - Black/Slate online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu Sq, NFC-Music - Black/Slate i kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka här hos oss.

Produktinformation

Smartklockan Venu® Sq – Music Edition har en skarp färgskärm, GPS och hälso- och träningsfunktioner som motiverar dig att röra på dig.• Få faktiska resultat genom att mäta din hälsa och träning via handleden.• Du kan lämna telefonen hemma. Få åtkomst till favoritmusiken och dina spellistor via klocka.• Spring, promenera, cykla, golfa – välj fritt bland över 20 förinstallerade träningsappar.• Låt klockan planera träningspass som yoga, styrketräning, konditionspass och till och med pilates.• Tryck på enheten på handleden och kör! Det är det enkla och trådlösa sättet att betala.• En skarp färgskärm med ett batteri som håller upp till 6 dagar? Ja visst! Två ytterligare skäl till att älska den här klockan.EN SNYGG ACCESSOAR PÅ HANDLEDENKlockan har en snygg design som passar alla outfits och tillfällen

Håll koll på alla dina resultat på ett smidigt sätt på den skarpa färgskärmen.DESIGNAD MED DINA BEHOV I ÅTANKEDenna smartwatch har hållbart Corning® Gorilla® Glass 3, en lätt aluminiuminfattning och ett bekvämt silikonband.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.PULSE OX-SENSORPulse Ox-sensorn mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.STRESSÖVERVAKNINGSe om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer även att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad.VÄTSKEKONTROLLLogga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning.

Du kan till och med ställa in ett automatiskt vätskeintagningsmål som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.ANDNINGSSPÅRNINGSe hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.AVANCERAD SÖMNREGISTRERINGFå en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri och andningsdata.PULSMÄTNING VID HANDLEDENDenna smartwatch mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även vid aktiviteter under vatten.AVSLAPPNANDE ANDNINGNär du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.INBYGGDA SPORTAPPARRegistrera alla sätt som du rör dig på med 20 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.TRÄNINGSMÄTNINGVenu Sq har koll på dina steg, intensitetsminuter, förbrukade kalorier och mycket mer.MUSIKDu kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONERNär klockan och telefonen är ihopparade kan din befintliga plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs.CONNECT IQ™Gör klockan mer personlig genom att hämta appar, widgetar, urtavlor och mycket annat. Det är enkelt.

Se även andra produkter från Aktivitetsarmband Pulsklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter