Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Approach S12 / GPS Golf Watch - Havsblå

Beställ Garmin Approach S12 / GPS Golf Watch - Havsblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Approach S12 / GPS Golf Watch - Havsblå inom kategorin Smartklocka.

Produktinformation

Garmin Approach S12Ta ditt golfspelande till nästa nivå med Garmin Approach S12. Klockan har en sportig design och den visar avståndet till både framkant, bakkant och mitten av greenen, du kan dessutom se olika hinder på banan.

För din score direkt på klockan och analyserar din runda med hjälp av Garmin Golf-appen. Den högupplösta skärmen gör det enkelt att se displayen, även i direkt solljus.

Med upp till 30 timmars batteritid i GPS-läge så kan du enkelt gå dubbla rundor utan att behöva ladda klockan. Låt Garmin Approach S12 hjälpa dig till en bättre golf.• Upp till 30 timmar batteritid i GPS-läge• Sportig design & högupplöst skärm• Kompatibel med Garmins klubbspårningssensorer• Bankartor med exakta avstånd• 42 000 förinlästa banorOändligt många banorDu kanske aldrig spelar alla 42 000 banor, men de är förinlästa på den här klockan ifall du skulle vilja göra det.

Hämta uppdateringar trådlöst för banan du spelar på mest.Avstånd och hinderFå full koll på banan med kännedom om avstånd till greenens framkant, mitt och bakkant. Bankartorna ger avstånd till hinder och doglegs så att du vet exakt var de gömmer sig, oavsett var du står på banan.Få ut maximalt av din svingPara ihop med en komplett uppsättning av klubbspårningssensorerna Approach® CT10 för fler spårningsfunktioner (säljs separat).Räkna poängKlockan anger score så att du alltid vet hur du ligger till.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter