Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika TRB500 5G-gateway

Jämför produkt Teltonika TRB500 5G-gateway online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Teltonika TRB500 5G-gateway i kategorin 5G-router här hos oss.

Produktinformation

Teltonika TRB500 är en robust och kompakt 5G-gateway för IoT-projekt. Höga hastigheter med 5G upp till 1 Gb/s.

Kapslat utförande och utrustad med en Gigabit-port och Micro-USB. Flexibel drift – kan matas med 9 till 30 V.

Plats för 1 SIM-kort och SMA-anslutning för de fyra medföljande MIMO-antennerna. SMS-styrning, brandvägg, VPN och samma avancerade fjärrmanagering som dess storebröder. .

Se gärna också

Teltonika RUTX50 5G-router med modem

Teltonika RUTX50 är en kompakt, kraftfull och robust 5G-router med inbyggt modem. Höga hastigheter med 5G upp till 3,3 Gb/s och snabbt trådlöst internet med wifi 5 (upp till 867 Mb/s). Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Routern är utrustad med wifi och 5 nätverksportar (varav en är WAN) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter