Netgear Nighthawk M5 Portabel 5G-router AX1800

Jämför produkt Netgear Nighthawk M5 Portabel 5G-router AX1800 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Netgear Nighthawk M5 Portabel 5G-router AX1800 i kategorin 5G-router här hos oss.

Produktinformation

Netgear Nighthawk M5 är en portabel 5G-router som skapar ett wifi-hotspot till alla dina enheter. Stöd för Wifi 6 med hastigheter upp till 1200 Mb/s på 5 GHz-bandet (600 Mb/s på 2,4 GHz-bandet).

Kompakt och lätt att ta med sig med inbyggt batteri som räcker hela dagen. Anslut med kabel via gigabitporten eller USB-C som även används för laddning av enheten.

Se gärna också

TP-link Deco X80-5G – AX6000 5G-router

TP-link Deco X80-5G är en mesh-kompatibel 5G-router med modem som ger otroliga hastigheter upp till 5 Gb/s via 5G. Genom att använda Wifi 6-standarden kan systemet ge upp till 4804 Mb/s över 5 GHz-bandet och 1148 Mb/s via 2,4 GHz-bandet. 2,5 Gb/s-port möjliggör otroliga anslutningshastigheter till antingen fiberanslutning eller en dator eller NAS. Installeras med hjälp av app på några få minuter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter