D-link DWP-1010 CPE 5G-router för utomhusbruk

Jämför produkt D-link DWP-1010 CPE 5G-router för utomhusbruk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten D-link DWP-1010 CPE 5G-router för utomhusbruk i kategorin 5G-router här hos oss.

Produktinformation

5G-router/CPE med 5G-hastigheter upp till 4 Gb/s. Sim-kort (Micro-Sim) sätts direkt i enheten som konfigureras via mobilappen EZ Site-Survey (iOS/Android), eller webbläsare.

1x 2,5 Gb/s-LAN-port med PoE (802.3at) för enkel installation med medföljande PoE-injektor. Kan fästas på vägg eller rör.

Med mobilappen får du hjälp med att hitta den mest optimala placeringen av antennen. Levereras med nätadapter, PoE-injektor, nätverkskablar (1x15 m, 1x1 m) samt installationsmaterial. .

Se gärna också

Teltonika TRB500 5G-gateway

Teltonika TRB500 är en robust och kompakt 5G-gateway för IoT-projekt. Höga hastigheter med 5G upp till 1 Gb/s. Kapslat utförande och utrustad med en Gigabit-port och Micro-USB. Flexibel drift – kan matas med 9 till 30 V. Plats för 1 SIM-kort och SMA-anslutning för de fyra medföljande MIMO-antennerna. SMS-styrning, brandvägg, VPN och samma avancerade fjärrmanagering som dess storebröder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter