Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUTXR1 Rackmonterad 4G-router

Jämför produkt Teltonika RUTXR1 Rackmonterad 4G-router online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Teltonika RUTXR1 Rackmonterad 4G-router i kategorin 4G-router här hos oss.

Produktinformation

Teltonika RUTXR1 är en professionell och kraftfull 4G-router för 19-tums rackmontering med plats för dubbla SIM-kort. Levererar höga hastigheter och bjuder på länkaggregering, WAN-/4G-failover, VPN, inbyggd brandvägg och en bred mängd avancerade funktioner samt fjärrmanagering.

Se gärna också

TP-link Archer MR400 4G-router med modem AC1200 -36%

TP-link Archer MR400 är en 4G-router med inbyggt modem som har stöd för upp till 150 Mb/s (LTE Cat. 4). Sim-kortet (Nano-Sim) sätts direkt i routern som levereras förkonfigurerad och redo att användas. Utrustad med fyra nätverksportar (100 Mb/s, UTP), två externa 4G-antenner och tre inbyggda wifi-antenner för trådlösa hastigheter på upp till 1167 Mb/s (867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet). En av nätverksportarna kan omvandlas till Wan-port för anslutning av fast internetuppkoppling (backup).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter