Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router

Beställ Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUTX12 är en professionell och kraftfull 4G-router med dubbla 4G Cat.6-modem för totalt 600 Mb/s med lastbalansering. Utrustad med GPS (GNSS), AC-wifi (867 Mb/s), fem nätverksportar (en WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg.

Dessutom utrustad med BLE. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner.

Se gärna också

Teltonika TRB140 4G-gateway

Teltonika TRB140 är en robust och kompakt 4G-gateway för IoT-projekt. Kapslat utförande och utrustad med en Gigabit-port, Micro-USB samt kombinerad I/O- och strömkontakt (4-pin Molex). Flexibel drift – kan matas med 9 till 30 V, passiv PoE och drar som mest bara 5 W. Plats för 1 SIM-kort och SMA-kontakt för anslutning av medföljande 4G-antenn (3 m kabel). SMS-styrning, brandvägg, VPN och samma avancerade fjärrmanagering som dess storebröder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från 4G-router

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter