Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router

Beställ Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUTX12 är en professionell och kraftfull 4G-router med dubbla 4G Cat.6-modem för totalt 600 Mb/s med lastbalansering. Utrustad med GPS (GNSS), AC-wifi (867 Mb/s), fem nätverksportar (en WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg.

Dessutom utrustad med BLE. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Teltonika RUT360 4G-router med modem

Teltonika RUT360 är uppföljaren till populära RUT240 – en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Snabbare hastigheter med Cat. 6 LTE (upp till 300 Mb/s) och 2x2 MIMO-wifi. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Routern är utrustad med wifi och dubbla nätverksportar (den ena kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023