Sidan innehåller annonslänkar

Otterbox ResQ Fodral för iPad 10,2”


Beställ Otterbox ResQ Fodral för iPad 10,2” på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Otterbox ResQ Fodral för iPad 10,2” inom kategorin 2-fodral.

Produktinformation

Utrusta din iPad 10,2” (gen 7, 8 & 9) med ultimat skydd från fall och smällar med den vattensäkra ResQ-serien. ResQ-serien är tunna och designade för överlägset fallskydd för surfplattor i miljöer som vården, fältarbete, laboratorier, i kontorsmiljöer och överallt däremellan.

Se gärna också

Otterbox Unlimited Kickstand Fodral för iPad 10,2”

Otterbox Unlimited Series Kickstand är ett tåligt fodral med ett smidigt ställ och handtag på baksidan. Handtaget kan roteras 360 grader för att bättre passa i handen och för att ställa iPaden i landskaps- eller porträttläge. Unlimited Series är tunna, genomskinliga, och tillverkade för att ge överlägset fallskydd till surfplattor i klassrummet, i fält, på kontoret och överallt däremellan. För iPad 10,2" (gen 7, 8 & 9).

Läs mer

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Ipad

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco.