Sidan innehåller annonslänkar

Otterbox EZGrab Skal för iPad 10,2 (2019/2020) Mörkblå


Beställ Otterbox EZGrab Skal för iPad 10,2 (2019/2020) Mörkblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Otterbox EZGrab Skal för iPad 10,2 (2019/2020) Mörkblå inom kategorin 2-fodral.

Produktinformation

Otterbox EZGrab skal för iPad 10,2 (2019/2020) som passar perfekt till de yngre. Skalet är uppbyggt i flera lager för att klara stötar och fall, och dess yttre är både greppvänligt och antibakteriellt.

Baksidan är utsmyckad med ett grepp om kan användas som stativ eller bilfäste på nackstödet (kan även tas av). Har öppningar för kamera, Lightning- och hörlursjack samt har extra skydd för knappar som minimerar skador. .

Se gärna också

Otterbox Unlimited Kickstand Fodral för iPad 10,2”

Otterbox Unlimited Series Kickstand är ett tåligt fodral med ett smidigt ställ och handtag på baksidan. Handtaget kan roteras 360 grader för att bättre passa i handen och för att ställa iPaden i landskaps- eller porträttläge. Unlimited Series är tunna, genomskinliga, och tillverkade för att ge överlägset fallskydd till surfplattor i klassrummet, i fält, på kontoret och överallt däremellan. För iPad 10,2" (gen 7, 8 & 9).

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kabelskalare

Kabelskalare (skaltång) är ett specialiserat verktyg varmed det går att tar bort isoleringen från elkablar. Det finns flera olika typer av skaltänger, där en av de vanligaste är en kombinationstång som även fungerar som kabelskotång. Andra verktyg för skalning av kablar omfattar bland annat Kabelknivar.

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Ipad

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco.